088 - 800 2000

Het laatste nieuws van het Noorden, direct op je scherm of deurmat

Begin de dag met Dagblad van het Noorden en maak kennis met al het nieuws én de bijlagen, die zorgen voor verdieping, achtergronden en reportages rond Mensen van het Noorden of van verder weg. Politiek, cultuur, sport, analyse, debat en opinie. Elke dag op papier, elke minuut online.

Speciaal voor jou deze decembermaand

 • 22 december Kerstbijlage en Dr. Denker
 • 29 december Oudejaarsbijlage
 • Altijd op de hoogte van al het regionale nieuws
 • Elke zaterdag de dikke weekendkrant
 • Digitaal de krant lezen met de app
Vrijblijvend uitproberen

Proefabonnement

Probeer de krant op papier of digitaal nu 6 weken vrijblijvend.

Bekijk alle proefabonnementen
 • Je proefabonnement stopt automatisch

Doorlopend abonnement

Kies direct het abonnement dat bij je past.

Bekijk alle doorlopende abonnementen

Zo maakt Dagblad van het Noorden je dag nog beter

 • Onbeperkt PLUS-artikelen lezen op de website

  De unieke verhalen, gedegen onderzoeksjournalistiek en uitvoerige achtergronden op dvhn.nl zijn exclusief toegankelijk voor abonnees. 

 • Digitaal de krant lezen

  Blader online door de krant via de app op tablet en mobiel of via de website op computer.

 • Exclusief abonneevoordeel

  Abonnees hebben een streepje voor. Regelmatig verloten wij mooie prijzen en VIP-tickets via dvhn.nl/voordeel.

 • Altijd op de hoogte van regionaal nieuws

  Wij brengen je het nieuws van de wereld, het land en uit de regio. Politiek, cultuur, sport, analyse, debat en opinie. Elke dag op papier, elke minuut online.

Sinds 1888 de krant van het Noorden

Dagblad van het Noorden is een jonge krant met een rijke historie. Nieuwsblad van het Noorden en Drentse Courant/Groninger Dagblad bundelden in 2002 de krachten in de nieuwe krant. Van de drie titels die opgingen in ‘het dagblad’ had Nieuwsblad van het Noorden de langste geschiedenis. De krant verscheen in 1888 voor het eerst, toen nog twee keer per week.

Vier regionale edities, zodat u weet wat er speelt bij u in de buurt

Het laatste nieuws uit uw eigen regio, de volgende dag al in huis. Om zo relevant mogelijk te zijn, verschijnt het dagblad in vier regionale edities. Online heeft u toegang tot alle edities.

 • Groningen
 • Groningen Oost
 • Drenthe
 • Drenthe Zuidoost (alleen op zaterdag)

Dagelijks werken er honderden mensen aan Dagblad van het Noorden

Voor het Noorden, door het Noorden zeggen we vaak. Elke dag werken er vele journalisten, fotografen en redacteuren aan het samenstellen van het belangrijkste nieuws uit Groningen en Drenthe. En wat denkt u van de 1255 krantenbezorgers die met weer en wind elke dag de krant bezorgen?

Meer dan alleen een dagblad

De zaterdagbijlage ‘WKND’ zit vol interviews die ertoe doen en is er ruimte voor meer verdieping, achtergronden, puzzels en ontspanning. Denk aan bijlagen als Reis!, Gezondheid&Co en Wonen&Co. Daarnaast zetten wij onze abonnees graag in het zonnetje. Regelmatig vindt u speciale win- en voordeelacties in de krant en online op dvhn.nl/voordeel van bijvoorbeeld:

 • Korting – of gratis entree – op onze evenementen, zoals Wonen&Co de beurs, het REIS event van Reis&Co en het LEEF! event van Gezondheid&Co.
 • Verloting van VIP-tickets voor uiteenlopende evenementen en producten.
 • Korting op (groeps)reizen georganiseerd in samenwerking met Dagblad van het Noorden.

Dit zeggen lezers over Dagblad van het Noorden

"Na de ochtendwandeling met de hond gaat de krant meteen mee naar boven. Lekker ontbijten, met de actualiteit binnen handbereik. De rest van de dag houd ik het nieuws digitaal bij. De krant is voor mij vooral waardevol vanwege het regionale en lokale nieuws."

Bert Homan

"Ontspannen bladeren met een verse kop koffie erbij. Onderhand lees ik het Dagblad van het Noorden al 30 jaar. Mooi dat je in de digitale editie meteen je eigen regio kunt kiezen. Ik lees graag recensies en boekbesprekingen en ben fan van de columns van Daniel Lohues en René Diekstra."

Arjan Hartman

"Mijn ochtenden beginnen met een boterham en de regiokrant ernaast, zo begin ik al 30 jaar mijn dag. Vooral de streekberichten zijn voor mij belangrijk. Ik maak veel kleiding voor theatergezelschappen, dus wil ik op de hoogte zijn van de culturele activiteiten."

Heidi Wierenga

Veelgestelde vragen

 • Wanneer start mijn abonnement?

  We streven er naar binnen 3 werkdagen het abonnement te verwerken. Je ontvangt tot die tijd op het opgegeven e-mailadres een tijdelijk wachtwoord waarmee je kunt inloggen op mijn.dvhn.nl en in onze app DVHN Krant om de krant digitaal te lezen. Zodra je abonnement definitief is verwerkt ontvang je daarvan een schriftelijke bevestiging. Indien je abonnement niet verwerkt kan worden dan word je daarvan op de hoogte gesteld.

 • Stopt mijn proefabonnement automatisch?

  Ja. Een proefabonnement wordt altijd voor een bepaalde periode afgesloten. Wanneer die periode is afgelopen, stopt het proefabonnement automatisch. Wanneer je proefabonnement bijna afloopt ontvang je bericht van ons met een aanbod voor een doorlopend abonnement. Lees de volledige voorwaarden.

 • Is er ook een app voor mijn telefoon of tablet?

  Jazeker! Met de app DVHN Krant heb je (wanneer is afhankelijk van je abonnementsvorm) toegang tot onze digitale editie op tablet, smartphone of desktop. Je leest de krant in zijn vertrouwde, herkenbare vorm op je scherm en kunt op ieder artikel inzoomen. Lees hier meer over onze digitale producten. 

 • Wat is jullie verspreidingsgebied?

  Het verspreidingsgebied van Dagblad van het Noorden beslaat de provincies Groningen en Drenthe. Bij abonnementen buiten ons verspreidingsgebied worden portokosten in rekening gebracht (behalve voor Friesland) en ontvang je de krant minimaal één dag later. Op maandag vindt geen postbezorging plaats. Voor proefabonnementen is geen bezorgen mogelijk buiten het verspreidingsgebied. 

 • Stopt mijn doorlopende abonnement automatisch?

  Nee, je abonnement geldt tot wederopzegging. Een opzegging moet minimaal één maand voor het verstrijken van de lopende betaalperiode bij ons binnen zijn. Lees de volledige voorwaarden.

 • Kan de prijs van het abonnement zomaar aangepast worden?

  Nee, voor de eerst overeengekomen abonnementsperiode geldt het tarief zoals op deze pagina staat vermeld. Na deze periode behoudt Dagblad van het Noorden zich het recht voor om het abonnementstarief te wijzigen. Indien je het niet eens bent met de prijsaanpassing, heb je het recht het abonnement te beëindigen met een opzegtermijn van één maand. Lees de volledige voorwaarden.

 • Hoe kan ik een abonnement beëindigen?

  Wil je je abonnement opzeggen? Dan dient de opzegging minimaal één maand voor het begin van een nieuw kalenderkwartaal* bij ons binnen te zijn. Dit kun je doen door een e-mail of brief te sturen of door dit telefonisch door te geven. Lees de volledige voorwaarden. *Kalenderkwartaal = januari t/m maart, april t/m juni, juli t/m september en oktober t/m december.

 • Staat je vraag er niet bij?

  Ga naar onze uitgebreide servicedesk op mijn.dvhn.nl of bel ons op 088-800 2000 (lokaal tarief)

 • Wat zijn de abonnementsvoorwaarden?

Antwoord op je vraag niet gevonden?

088 - 800 2000

Kies het abonnement dat het beste bij je past

Vrijblijvend uitproberen

Proefabonnement

Probeer de krant op papier of digitaal nu 6 weken vrijblijvend.

Bekijk alle proefabonnementen
 • Je proefabonnement stopt automatisch

Doorlopend abonnement

Kies direct het abonnement dat bij je past.

Bekijk alle doorlopende abonnementen