088 - 0320 414

Het laatste nieuws van het Noorden, direct op je scherm of deurmat

Begin de dag met Dagblad van het Noorden en maak kennis met al het nieuws én de bijlagen, die zorgen voor verdieping, achtergronden en reportages rond Mensen van het Noorden of van verder weg. Politiek, cultuur, sport, analyse, debat en opinie. Elke dag op papier, elke minuut online.

 • Altijd op de hoogte van al het regionale nieuws
 • Elke zaterdag de dikke weekendkrant
 • Digitaal de krant lezen met de app
Vrijblijvend uitproberen

Proefabonnement

Probeer de krant op papier of digitaal nu 4 weken vrijblijvend.

Bekijk alle proefabonnementen
 • Je proefabonnement stopt automatisch

Doorlopend abonnement

Kies direct het abonnement dat bij je past.

Bekijk alle doorlopende abonnementen

Sinds 1888 de krant van het Noorden

Dagblad van het Noorden is een jonge krant met een rijke historie. Nieuwsblad van het Noorden en Drentse Courant/Groninger Dagblad bundelden in 2002 de krachten in de nieuwe krant. Van de drie titels die opgingen in ‘het dagblad’ had Nieuwsblad van het Noorden de langste geschiedenis. De krant verscheen in 1888 voor het eerst, toen nog twee keer per week.

Vier regionale edities, zodat u weet wat er speelt bij u in de buurt

Het laatste nieuws uit uw eigen regio, de volgende dag al in huis. Om zo relevant mogelijk te zijn, verschijnt het dagblad in vier regionale edities. Online heeft u toegang tot alle edities.

 • Groningen
 • Groningen Oost
 • Drenthe
 • Drenthe Zuidoost (alleen op zaterdag)

Dagelijks werken er honderden mensen aan Dagblad van het Noorden

Voor het Noorden, door het Noorden zeggen we vaak. Elke dag werken er vele journalisten, fotografen en redacteuren aan het samenstellen van het belangrijkste nieuws uit Groningen en Drenthe. En wat denkt u van de 1255 krantenbezorgers die met weer en wind elke dag de krant bezorgen?

Meer dan alleen een dagblad

De zaterdagbijlage ‘WKND’ zit vol interviews die ertoe doen en is er ruimte voor meer verdieping, achtergronden, puzzels en ontspanning. Denk aan bijlagen als Reis!, Gezondheid&Co en Wonen&Co. Daarnaast zetten wij onze abonnees graag in het zonnetje. Regelmatig vindt u speciale win- en voordeelacties in de krant en online op dvhn.nl/voordeel van bijvoorbeeld:

 • Korting – of gratis entree – op onze evenementen, zoals Wonen&Co de beurs, het REIS event van Reis&Co en het LEEF! event van Gezondheid&Co.
 • Verloting van VIP-tickets voor uiteenlopende evenementen en producten.
 • Korting op (groeps)reizen georganiseerd in samenwerking met Dagblad van het Noorden.

Dit zeggen lezers over Dagblad van het Noorden

"Na de ochtendwandeling met de hond gaat de krant meteen mee naar boven. Lekker ontbijten, met de actualiteit binnen handbereik. De rest van de dag houd ik het nieuws digitaal bij. De krant is voor mij vooral waardevol vanwege het regionale en lokale nieuws."

Bert Homan

"Ontspannen bladeren met een verse kop koffie erbij. Onderhand lees ik het Dagblad van het Noorden al 30 jaar. Mooi dat je in de digitale editie meteen je eigen regio kunt kiezen. Ik lees graag recensies en boekbesprekingen en ben fan van de columns van Daniel Lohues en René Diekstra."

Arjan Hartman

"Mijn ochtenden beginnen met een boterham en de regiokrant ernaast, zo begin ik al 30 jaar mijn dag. Vooral de streekberichten zijn voor mij belangrijk. Ik maak veel kleiding voor theatergezelschappen, dus wil ik op de hoogte zijn van de culturele activiteiten."

Heidi Wierenga

Veelgestelde vragen

Antwoord op je vraag niet gevonden?

088 - 0320 414

Kies het abonnement dat het beste bij je past

Vrijblijvend uitproberen

Proefabonnement

Probeer de krant op papier of digitaal nu 4 weken vrijblijvend.

Bekijk alle proefabonnementen
 • Je proefabonnement stopt automatisch

Doorlopend abonnement

Kies direct het abonnement dat bij je past.

Bekijk alle doorlopende abonnementen